‘t Schoffeltje voor bewoners Graaf Dudosingel 17

Op zondag 29 juni jl organiseerde Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg haar jaarlijkse evenement. En net als twee jaar geleden is de traditionele ‘Lunch op het Plein’ binnen gevierd door de dreiging van regen. Maar gelukkig kon het springkussen tóch opgezet worden toen de lunch begon.

Het was een gezellige drukte, iedereen genoot van de lekkere lunch en de kinderen werden vermaakt door de ballonnenclown, konden zich uitleven op het springkussen en als afsluiting meedoen aan de jaarlijkse ballonnenwedstrijd.

Dit jaar zijn er twaalf tuinen uit de inzendingen gekozen en genomineerd om ‘t Schoffelte te winnen voor best onderhouden voortuin van de wijk Fokkesteeg. De eerste prijs ’t Schoffeltje 2014 werd uitgereikt door wijkwethouder Hans Adriani aan de bewoners van de Graaf Dudosingel 17 (zie foto). De prijs was het hartvormige handschoffeltje, de winnende tuinfoto op canvas en een tuinwaardebon van 50 euro. De tweede prijs ging naar de bewoners van Gravin Adelheidlaan 8 en de derde prijs ging naar de bewoners van de Hoorneschans 106. Zij ontvingen hun tuinfoto op canvas en een tuinwaardebon van 20 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk